FZMW is 9 years old! :)

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage

Maaf lah. Lambat pulak cerita pasal picnic ahad lepas. Hikks Seronok, havoc. Happy semua ada. Finally 6 of us dapat berkumpul balik. Since sekarang ni semua dah busy dengan working life, jadi that’s the only time yang kitorang boleh gather, gossips, bed time story and everything. 

I am so thankful to have those friends like them. They are just awesome and awesome. Okay tak boleh nak describe macam mana how happy I am to have them as friends. Malas nak cerita panjang. The picture can tell you the story how our journey went last weekend. picnic went well, tengok la masing – masing tunjuk skill memasak. So siapa yang nak jadikan kitorang sebagai isteri, you can contact me through my email okay? LOL

Hoping that this friendship lasts forever. We are counting more years to go to celebrate our friendship anniversary. Lepas ni, each of us datang gathering kena bawak anak masing-masing. Hahaha! 

Btw, thank guys for the awesome-ness weekend we had ! I love you :*

xoxo

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s